KEAS storitve d.o.o.
Opteva520

DIEBOLD Opteva™ 52X

Preprosta uporaba in skrajšan čas transakcij sta argumenta za izbiro tega bančnega avtomata za uporabo v finančnih ustanovah in drugih poslovnih prostorih.

Bančni avtomat je na voljo kot prostostoječi in za vgradnjo skozi zid debeline do 18 cm.

Omogoča več funkcij od kateregakoli bančnega avtomata te velikosti: izdajanje gotovine, kuponov, vstopnic in podobnega, predvajanje propagandnih sporočil, prenos sredstev med računi, vpogled v stanje, polnjenje računa GSM in še mnogo več. S tem bančnim avtomatom se vam bo investicija maksimalno povrnila.

Več: 520
522 ang.

Opteva562

DIEBOLD Opteva™ 56X

Preizkusite vsestransko zmogljiv bančni avtomat, ki je namenjen za vgradnjo skozi zid debeline do 33 cm.

Omogoča vse kar potrebujete danes in možnost enostavne nadgradnje v prihodnosti, posamezne enote BA pa so izdelane po najsodobnejših standardih za preprečevanje zlorab.

Več: 560
562 ang.
562r ang.

Opteva720

DIEBOLD Opteva™ 720

Spoznajte Dieboldov večfunkcijski prostostoječi bančni avtomat in odkrili boste več funkcij kakor pri kateremkoli drugem enako velikem bančnem avtomatu.

Modularna arhitektura omogoča preprosto dodajanje novih komponent in funkcij z minimalnimi stroški, prostor na sprednjem delu pa ponuja priložnost za trženje in oglaševanje.

Več: 720

Opteva740

DIEBOLD Opteva™ 740

Večfunkcijski vgradni bančni avtomat namenjen uporabi iz avtomobila.

Povečajte število transakcij in razširite ponudbo z bančnimi avtomati za uporabo iz avtomobila, ki so primerni za vsako okolje. Prilagodljiva arhitektura omogoča prehod z bančnega avtomata za izplačilo gotovine na večfunkcijskega v vašem ritmu in stroškovno učinkovito.

Več: 740

Opteva750

DIEBOLD Opteva™ 750

Prostostoječi večfunkcijski bančni avtomat za uporabo iz avtomobila omogoča pripraven dostop in opravljanje raznovrstnih bančnih transakcij 24 ur na dan v varnem okolju.

Osvetljen sprednji del avtomata in svetloba nad njim v nočnem času pripomoreta k boljši vidljivosti za uporabnike in vzdrževalce.

Več: 750

Opteva760

DIEBOLD Opteva™ 760

S tem večfunkcijskim bančnim avtomatom za vgradnjo skozi zid boste dosegli željene poslovne cilje, saj omogoča optimalno funkcionalnost

Od enostavnost namestitve, do najnovejših varnostnih funkcij in maksimalne razpoložljivosti, Diebold ponuja zanesljive rešitve, ki povečujejo donosnost.

Več: 760

Opteva326

DIEBOLD Opteva™ 326

Prostostoječi samopostrežni negotovinski bančni avtomat z enoto IDM za plačevanje UPN.

Poleg tega, z razpoložljivo dodatno opremo, ponuja možnost novih funkcionalnosti in transakcij na BA: tiskanje izpiskov, plačevanje položnic s črtno kodo, idr.

logo

KEAS storitve d.o.o., Šentviška ulica 7, 1000 Ljubljana, telefon: 040 800 088, e-naslov: info@keas.si