KEAS storitve d.o.o.
disko

ČISTILNA SREDSTVA DISKO

Proizvajalci računalniške in druge visokotehnološke opreme priporočajo posebna čistilna sredstva za posamezne občutljive dele opreme, ki so del našega vsakdana: računalnik, telefon, kopirni stroj, tiskalnik, bančni in drugi avtomati ter posamezni deli strojne opreme. Zaradi svoje recepture so čistilna sredstva Disko kot nalašč za omenjene naprave.

Lastnosti
Osnovna učinkovina izdelkov je oljni izvleček olupkov pomaranče. Izdelki so nežni do kože in okolju prijazni. Njihova struktura je nežna, primerna za čiščenje občutljivih površin. Ločimo jih v več skupin, glede na vrsto čiščene površine: plastična, kovinska, steklena, gumijasta ipd.

Prednosti

  • učinkovitost – enostavno in učinkovito odstranijo še tako trdovratno umazanijo kot so ostanki črnila,kemičnega svinčnika, maščobe, prstnih odtisov in druge nečistoče. Zaradi antistatičnih lastnosti ohranja in ščiti očiščeno površino pred umazanijo od 6 do 8 tednov;
  • uporabnost – praktična manjša pakiranja za čiščenje ene naprave ali večja pakiranja za več enake alipodobne opreme. Uporaba je preprosta, varna in hitra.

Katalog
logo

KEAS storitve d.o.o., Šentviška ulica 7, 1000 Ljubljana, telefon: 040 800 088, e-naslov: info@keas.si